Ons team


Wij stellen alles in het werk om iedere uitvaart op een persoonlijke manier vorm te geven. Dat betekent behalve vakmanschap en accuratesse ook een luisterend oor en begrip voor soms bijzondere wensen en emoties. Stuk voor stuk beschikken onze medewerkers over een goede opleiding, een antenne voor mensen en pure passie voor hun werk.

Uitvaartverzorgers
Centraal in de organisatie staan onze uitvaartverzorgers: Martin Haas, Erik Heuver, Trudy ter Horst, Sineke de Vries en Joke Dijkman. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen en vormen een vraagbaak gedurende de periode van overlijden tot de uitvaart en daarna. Zij bewaken de tijdsplanning en staan borg voor een precies volgens uw wensen verlopende uitvaart. Vakmensen met hart en ziel en met oog en oor voor details.

Jaap Groote Oude Beverborg is onze medewerker – specialist voor het crematorium.

Verzorgsters
Belangrijk is ook de rol van onze verzorgsters. De verzorging van het lichaam van de overledene is bij hen in goede, vertrouwde en liefdevolle handen. Als geen ander beseffen zij dat zij intiem werk doen op een bijzonder emotioneel moment. Daarom is er alle ruimte voor familieleden om een deel van de werkzaamheden op zich te nemen. Daarbij fungeren onze verzorgsters als adequate adviseurs en betrokken ondersteuners, die waar nodig en/of wenselijk de regie overnemen.

Chauffeurs, gastvrouwen en dragers
Onze dragers, chauffeurs en bedienend personeel; zij verstaan niet alleen hun vak, maar zijn daarnaast invoelende dienstverleners met aandacht voor de bijzondere situatie waarin nabestaanden verkeren. Zij voelen wensen aan en voldoen daaraan op een discrete manier.


uitvaartcentrum
Erik Heuver

Uitvaartverzorger

Joke Dijkman

Uitvaartverzorger

Martin Haas

Uitvaartverzorger

Trudy ter Horst

Uitvaartverzorger

Sineke de Vries

Uitvaartverzorger

Jaap Oude Groote Beverborg

Medewerker crematorium

Waarmee kunnen wij u helpen?

Kies hieronder een onderwerp om meer over te weten te komen: