Lid worden van onze stichting


De Stichting heeft als doel het op correcte en waardige wijze uitvoeren van begrafenissen en crematies gerekend naar plaatselijke maatstaven, van ingezetenen van de Gemeente Hellendoorn. Het geheel zonder winstoogmerk.

Wij adviseren de familie of opdrachtgevers bij alle zaken die verband houden met een begrafenis en of crematie. Denk hierbij onder andere aan het vastleggen van de datum van de plechtigheid, het bespreken van de ceremonie, sprekers, muziek, kist, kaarten en eventuele rouwadvertenties. Dit geheel overeenkomstig de wensen van de nabestaanden, die tevens gebruik kunnen maken van ons uitvaartcentrum, de aula, de condoleanceruimte en de koffiekamer.

Iedere ingezetene van de gemeente Hellendoorn kan lid / deelnemer worden van onze Stichting. Het grote voordeel voor leden van onze Stichting is een korting op het tarief bij een door onze Stichting verzorgde begrafenis of crematie. De korting kan oplopen tot maximaal 200 euro.

Voor een alleenstaande is een eenmalige bijdrage van 15 euro verschuldigd. Voor echtparen of samenwonenden, inclusief inwonende kinderen tot 27 jaar, is de eenmalige bijdrage 25 euro. 

In verband met de wet “Algemene Verordening Gegevensbeheer” zijn wij verplicht toestemming te vragen om onderstaande gegevens in onze administratie op te nemen.

Door het aanmelden geeft u hiervoor toestemming.

Aanmeldformulier


Waarmee kunnen wij u helpen?

Kies hieronder een onderwerp om meer over te weten te komen: