Keuze van urn


In de periode na de uitvaart kunt u in alle rust nadenken over een urn. Een urn geeft een tastbare vorm aan de herinnering aan een dierbare. Een urn biedt de mogelijkheid die herinnering altijd in de buurt te hebben. Neem de tijd om na te denken en rond te kijken voor dat u een keus maakt. Voor begeleiding en voorlichting bij dit keuzeproces staan onze uitvaartverzorgers tot uw beschikking.

Onze uitvaartverzorgers kunnen u voorlichten over de keuzemogelijkheden en over de wijze waarop u de urn wilt bewaren. Op de begraafplaats is een speciale plek waar de urnen kunnen worden geplaatst. Het is ook mogelijk om de urn thuis een plekje te geven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de as op een speciale plek uit te (laten) strooien.

Er zijn vele uitvoeringen van urnen verkrijgbaar tegen diverse prijzen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal urnen en sieraden op onze website geplaatst. Dit is slechts een kleine selectie uit de vele mogelijkheden. Klik hieronder op een categorie/merk om verder te gaan. Op het uitvaartcentrum is een grote collectie van urnen en sieraden aanwezig.


Selectie met uren / sieraden

Klik hieronder op een categorie om meer te weten te komen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Kies hieronder een onderwerp om meer over te weten te komen: