Rouwauto
Ook de rouwauto en het vervoer van de familie is een uiting van de stijl van de overledene. Nog steeds is een rouwauto het meest gebruikelijk. Een traditionele donker gekleurde auto is een teken van ingetogen klasse, maar ook een witte auto of welke kleur of welk type dan ook is in overleg mogelijk. De wensen van de overledene en de nabestaanden zijn bepalend. Wij stellen alles in het werk om daaraan tegemoet te komen.

Rouwkoets
Was de overledene een echt buitenmens of gehecht aan oude vormen, dan is een rouwkoets – hetzij open, hetzij gesloten – een mooie optie. De koets kan zwart of wit aangekleed worden en aangespannen worden met twee of meer paarden, zoals vroeger ook gebeurde. Paarden kunnen al dan niet getooid worden met kleden en/of pluimen. Een rouwkoets kan dus zowel eenvoud als luxe uitdrukken.

Loopwagen
Wilt u met kinderen, kleinkinderen en anderen in alle rust en stilte de gang van het uitvaartcentrum naar de begraafplaats maken; dan is een loopwagen een prachtige mogelijkheid. De betrokkenheid van het zelf duwen van deze wagen spreekt veel mensen bijzonder aan. De nieuwe begraafplaats aan de meester Ponsteenlaan ligt op slechts 800 meter van het uitvaartcentrum.


Waarmee kunnen wij u helpen?

Kies hieronder een onderwerp om meer over te weten te komen: